Nieuws uit Australie (2)

Jochen heeft ook weer geschreven vanuit Australie. Het ADSL abonnement van zijn gastouders in Adelaide was beperkt tot 300 Mb data per maand, maar door de vele E-mails die hij binnenkrijgt, moesten ze het abonnement verhogen tot 2 Gb per maand, zodat hij ook de komende dagen zijn E-Mails kan blijven lezen…

Zoals al eerder gemeldt trouwt de zoon van de familie bij wie hij indertijd als uitwisselstudent een half jaar gewoond heeft, zogezegd dus zijn “aussie broer”, Andrew.

Zaterdagavond hebben ze een super vrijgezellen afscheidsfuif gevierd, tot 5 uur ’s morgens… eerst zijn ze ’s middags naar de paardenraces geweest, vervolgens in Adelaide uit eten, daarna naar een casino en vervolgens nog naar een nachtclub, jaja, die vrijgezellen.

Jochen heeft al zo’n 180 foto’s gemaakt, totdat zijn akku leeg was. Ik hoop binnenkort de een of andere foto via Email toegestuurd te krijgen…

Update: Een aantal foto’s staan op Photo Album: Travelling Overseas > Australia > 2006: Jochen

Zondag was er dan de gebruikelijke grillparty, dit keer bij familie aan de kust. Gisterenmiddag was hij uitgenodigd op de lunch bij Granny, zijn “aussie oma”. Andrew is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn trouwfeest aanstaande Zaterdag. De bruid, Courtney, heeft Jochen nog niet gezien, die is nog te druk bezig met haar werk. Andrew hoopt maar dat ze voor haar huwelijk vrij krijgt, anders staat die alleen voor het altaar.

Het weer heeft zich ondertussen gebeterd in Adelaide: maar nog steeds geen regen. Dinsdag was het ca 27° C, en Jochen heeft de halve middag buiten gezeten met een boek.
Vandaag gaat Jochen met Andrew naar de stad: inkopen doen en foto’s maken. En met zijn “aussie zus” Melissa moet hij ook nog inkopen doen voor zijn huiwelijksgeschenk voor Andrew.

wordt vervolgd…

Geplaatst in Dagboek Australië Reis, Herfst 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.