Donderdag, 2 November 2006

Deze ochtend vriest het nog -1° in Wirtzfeld (1.5 meter boven de grond), en vannacht is de temperatuur tot -3° C gevallen. Alle velden liggen er om 7.15 uur nog wit bevroren bij. En rond de middag valt er opnieuw wat natte sneeuw in Wirtzfeld…

Gisteren namiddag heeft het bij ons in Wirtzfeld geregend, gedonderd, gehageld en een beetje gesneeuwd…

Toch heeft de zon ook nog tijdens grote opklaringen kunnen schijnen, maar de temperatuur was erg fris, een gevoelige duik op de thermometer.

De bezoekers op de kerkhoven ter gelegenheid van Allerheiligen hadden vooral te lijden van een snerpende wind die door alles heen drong. Ons familiebezoek was dan ook maar wat blij met de open haard die al van ’s middags aan bij ons brandde…

Jochen heeft gisteren de achtergrond van onze website opnieuw op winterkleuren omgeschakeld. Als je problemen zoudt hebben met de korrekte opbouw van de layout onder FireFox, even proberen je cache (via preferences) te verversen, en dan de pagina opnieuw laten opbouwen (bij mij heeft dat althans geholpen) .

Geplaatst in Herfst 2006, Winter 2006-2007.

Eén reactie

  1. Hier in eksel liggen de velden er ook bevroren bij
    temp. 0 graden

    Mijn schoonbroer zit nu in zwitserland op wandelvakantie met de wandelclub
    daar is de eerstesneeuw al gevallen
    en koud -8 graden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.