Dinsdag, 7 November 2006

Deze ochtend in Wirtzfeld een heldere hemel na een bitterkoude nacht, de nachtvorst is duidelijk aanwezig, niet alleen direkt boven de grond, maar ook als normale temperatuur (bij ons gemeten op anderhalve meter hoogte in ons weerstationnetje).

En het zou best kunnen zijn dat Wirtzfeld vandaag een van de warmste plaatsen in België zou kunnen worden, (maar dan wel alleen vandaag…).

Door laaghangende bewolking boven België steken de hoogste toppen van de Oostkantons boven de wolken uit. Door inversie zou het bovendien in de hogere lagen vandaag ook warmer zijn als in de rest van België. Temperaturen zouden bij ons tot 14 °C kunnen stijgen, terwijl de rest in België maar 11°C mag verwachten. De omgekeerde wereld.

Houdt dus vandaag onze webcams maar regelmatig in de gaten.

Iedereen heeft het ondertussen wel gehoord: Sadam Hoessein is in eerste instantie tot dood door de strop veroordeeld, maar zijn advokaten zullen in beroep gaan.
Om alvast wat te oefenen, herinner ik eraan dat we in hier rechts in het menu, afdeling games-spelletjes, een leuk spelletje hebben (als je engelse woorden kunt maken uit losse letters).
HIER klikken en je zult zien wat ik bedoel… (klik op start en op de button maybe later om direkt naar het spel te gaan

Ik kreeg ook vragen betreffende de webcam die het vochtigheids probleem filmt in onze souterrain keuken, zie mijn bericht van gisteren.
Nee, sorry, die webcam hebben we niet online geschakeld, want in die keuken heb ik geen Ethernet kabel liggen, en dus ook geen internet verbinding om de beelden naar de webserver te kunnen sturen.

Misschien als Jochen terugkomt uit Australie eind van deze week…

Een leuke bijkomstigheid van dat CouchSurfing programma is dat die jonge dame uit Malaysia, die verleden week bij ons op bezoek was, af en toe een foto opstuurt van haar nieuwe belevenissen tijdens haar 2 maanden durende trip door Europa.

Hier is er eentje uit Parijs:


HuiMei Liew uit Malaysia: Wirtzfeld-Parijs
(klik om te vergroten)

Geplaatst in CouchSurfers op bezoek, Herfst 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.