Boek: Voortvluchtig van Karin Alvtegen

Een dakloze Zweedse, Sybilla, komt door toeval in kontakt met iemand in het Grand Hotel in Stockholm, die echter de volgende ochtend vermoord gevonden wordt. Alle aanwijzingen leiden naar Sybilla. Op de vlucht voor de politie worden nog drie anderen vermoord, terwijl de dader sporen legt die opnieuw naar Sybilla leiden. Via een jonge internet techneut ontdekt Sybilla het patroon achter de moorden en kan uiteindelijk de moordenaar met gevaar voor eigen leven ontmaskeren.

Voortvluchtig
van Karin Alvtegen

Echt spannend, van begin tot einde.

De Morgen Bibliotheek, Serie Spannende Boeken, Uitgeverij de Geus. 250 pagina’s.

Geplaatst in Herfst 2006, Mijn boeken.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.