Maandag, 20 November 2006

Erg fris deze ochtend, en regelmatig een bui. Veel wind!
Bij deze lage temperaturen zou er bij ons in de Hoge Venen wel weer eens een beetje natte sneeuw kunnen vallen…

Hebben jullie overigens al eens nagedacht over het feit dat het over 4 weken al bijna Kerstmis is?
Kerst in de Oostkantons (misschien zelfs in de sneeuw…)?
Dan wordt het nu toch echt wel tijd om te boeken… Een hotel, een pension, een vakantiehuisje, een appartement, of gewoon bij “kamers vrij”.

Geplaatst in Herfst 2006.

4 reacties

  1. Inderdaad het jaar is bijna om en voor mij zal volgende jaar en daarna, warme dagen, maanden zijn aangezien ik dan meer en meer naar Elgouna zal gaan. Ik zal dan om van vader winter te genieten naar de Ardennen trekken om sfeer, gezelligheid en sneeuw te kunnen opsnuiven.

  2. Wij gaan met kerstmis voor een week logeren in een chalet in Wirtzfeld. Wij hopen op een beetje,mag ook veel zijn, sneeuw. De omgeving is ons bekend van de vele dagtripjes in deze regio. Heel rustig en zeer vriendelijke mensen. Kan er iemand mij misschien vertellen of er op 24 en 25 december in de omgeving bakkers en slagers geopend zijn. Is er misschien een traiteur dienst, dan hoeven wij niet zo veel mee te brengen uit de limburg. Dank bij voorbaat.

    De Delhaize in Büllingen heeft in ieder geval zondagochtend geopend. Ook de bakker in Büllingen, of anders in Bütgenbach. De middenstandsvereniging heeft de zakenmensen opgeroepen om op 24 december de zaken geopend te houden, maar hoe dat opgevolgd wordt is natuurlijk niet zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.