Woensdag, 22 November 2006

Vandaag opnieuw regenachtig met aanwakkerende wind.

Afgelopen nacht is er zelfs een beetje natte sneeuw bij ons gevallen, maar niet genoeg om over naar huis te schrijven…

En het wordt later deze week opnieuw warmer.
Dus voorlopig nog geen echte sneeuw….

De vroege vogels zullen gisterenochtend gemerkt hebben dat ik me maar weer eens vergist had met de datum… ik had namelijk gisteren mijn artikel gedateerd met de 22ste, terwijl dat pas vandaag was. Zodoende was mijn artikel van gisteren ook een dag te vroeg, maar heb het dan toch nog kunnen aanpassen zonder dat jullie erover gestruikeld zijn.

Maar het schijnt wel indruk gemaakt te hebben, want er zijn nog enkele (sommige erg lange) reacties bijgekomen bij dat artikel van gisteren.

Beslist nog eens nalezen

In België is er ook vandaag natuurlijk veel beroering omtrent de afdanking van 4.000 mensen bij Volkswagen in Brussel, plus de daarbijbehorende problemen voor nog eens 8.000 mensen uit de toeleverings industrie. En dat terwijl het net beter ging met de economie. Voor veel mensen gaat er een moeilijke tijd komen.

Vandaag zijn er in Nederland parlamentsverkiezingen. Stemmen is een recht, maak er gebruik van zodat je achteraf mag mopperen op de politici.
Wie niet stemt, heeft ook geen recht van spreken!

Geplaatst in Herfst 2006, Wist je dat...?.

Eén reactie

  1. Betreffende de Catherinamarkt in St-Vith waarover je eerder schreef, hoorde ik gisterenavond op de BRF dat er wat minder standhouders waren dan vorig jaar en dat ook de opkomst iets lager was.
    Reden zou het slechte weer zijn dat werd voorspeld. De aanwezigen bleken gelijk te hebben want volgens de BRF was het in de voormiddag overwegend droog en regelmatig zelfs zonnig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.