Donderdag, 30 November 2006

Na het optrekken van de ochtendnevel die in Hoog België zelfs zou kunnen aanvriezen (plaatselijk gladde wegen dus) zal het in Hoog België vandaag waarschijnlijk de omgekeerde situatie van het weertype zijn tov gisteren.

Gisteren bleef immers in Hoog België de bewolking hardnekkig hangen terwijl in Vlaanderen en grote delen van Wallonie het vrij zonnig was.
Maar door verschuiving van het Hogedruk gebied over West Europa zouden de hogere toppen van België, dus ook Wirtzfeld, vandaag wel eens snel boven de wolken kunnen uitsteken en dus van een zonnige dag kunnen profiteren. Terwijl, afhankelijk van hoeveel wind er komt, de nevel en laaghangende bewolking over de rest van België kunnen blijven hangen tot laat in de dag.

Nou ja, als het vandaag droog blijft zal ik in ieder geval proberen wat tijd te vinden om de resterende bladeren op ons grasveld bijeen te harken (ondertussen zijn ze te nat om door de grasmaaier opgezogen te worden…)

Zoals je op de grote webcam beelden duidelijk kunt zien, stoeien de mollen nog altijd in onze tuin, we zijn er nog altijd niet in geslaagd ze te verdrijven. En vangen mag niet, bedreigde diersoort… nou ja, vind je het gek dat ze bedreigd zijn, met de troep die ze in je tuin aanrichten…

Ik vrees dat het een beetje in herhaling vallen wordt, maar dit is wel een thema dat ons elke dag bezig houdt zolang we (nog) geen sneeuw kunnen melden in Hoog België…

Schreef ik nog op Donderdag 23 November dat wij op 22 November 2006 de 10 miljoenste pageview in één maand bij Google Ads haalden met Jochen’s entertainment websites. Nu, één week later, en we kunnen er nog eens 5 miljoen pages bij doen. Prognoses die ik begin November voor de maand November had opgemaakt, zijn daardoor ondertussen met meer dan 50% overschreden. Volgens Alexa Stats voor lovecalculator.be en Alexa Stats voor de spaanse versie van lovecalculator.es, een onafhankelijk meet systeem voor website analyse, behoort o.a. onze nieuwe lovecalculator daardoor nu tot de 4.500 meest bezochte websites ter wereld.. Terwijl er ondertussen miljarden websites zijn…
Ter vergelijking:
onze Wirtzfeld Website staat slechts op een rang van boven de 100.000, terwijl bekende websites zoals (in Vlaanderen) Seniorennet.be op rang 60.500 en zattevrienden.be op rang 6.200 komen… En binnen 3 maanden na lancering staat dus de LoveCalculator op plaats 4.500. Proficiat Jochen!

We zijn er dus erg happy mee, maar durven voorlopig geen nieuwe prognoses voor December te maken, alleszins is de trend nog steeds stijgend.

Geplaatst in Herfst 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.