Zondag, 3 December 2006

Deze ochtend nog droog in Wirtzfeld, maar wel zwaar bewolkt, met een wind die steeds sterker wordt.

De temperaturen variëren amper tussen dag en nacht en liggen bij ons rond de 7°-8° C.

Tegen de avond zou de wind verder aanwakkeren tot krachtig, plaatselijk stormachtig, met windstoten tot 90 km/uur. Tijd om alles binnen te halen wat niet vast zit…

Geplaatst in Herfst 2006, Winter 2006-2007.

4 reacties

 1. Is dan echt niemand blij dat er nog GEEN sneeuw ligt? Wie veel met de auto onderweg is, zal er toch blij mee moeten zijn, niet? Ik vond het best goed tot nog toe.
  Brigitte

 2. Een heerlijke dag om thuis te zijn, ik ben vandaag het huis niet uit geweest, lekker wat geknutseld met electronica. De achtergrondmuziek werd soms overstemd door de regen en het gegier van de wind. Maar ik hoop wel op een witte kerst met erg veel sneeuw en moeilijk begaanbare wegen..

 3. Gisteren hebben wij een flinke wandeltocht gemaakt in de Hoge Venen,
  mooie kleuren,mooie wandeling, heeft ook zijn charmes zonder sneeuw.
  Verleden jaar ongeveer deze tijd waren wij ook in de Hoge venen,maar toen moesten wij opboksen tegen een ijzige wind en sneeuwde het de ganse dag. zwoegen en ploeteren door de sneeuw, dat is pas genieten.

 4. Voor mijn part móet het geen witte kerst worden, al zou het wel fantastisch zijn moest het weer vlak voor de kerstvakantie omslaan en we dan een lange koude winter meemaken. De ervaring heeft geleerd dat zoiets zich zelden voordoet. Enkele sneeuwperiodes van een paar dagen lang in Vlaanderen zijn ook goed voor mij.

  Wat de witte kerst nu betreft, ieder jaar heb ik het gevoel van: ja dit jaar gaat het echt zo zijn, ik voel het. Ieder jaar opnieuw teleurstelling. Dit jaar heb ik dat gevoel niet, is het misschien een voorteken van het tegendeel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.