Maandag, 4 December 2006

De aangekondigde stormvlagen zijn gisteren namiddag relatief rustig over Hoog België getrokken. Voor vandaag moeten we echter met regen rekening houden.

Er is dus inderdaad deze ochtend sterke regenval te vermelden geweest in Hoog België.

Ik ben vandaag druk bezig met de aankoop administratie die tegen het eind van het jaar bij ons altijd wat zwaarder doorweegt, zodat investeringen nog dit jaar nog voor een gedeelte in de boekhoudkundige afschrijving kunnen vallen.

Vanwege de spam problematiek die van onze mensen steeds meer tijd vergt om ons klienteel zo goed mogelijk bij de “spamterreur” te helpen, zullen wij nieuwe (dure) apparatuur aanschaffen. Bovendien moeten er weer nieuwe XServe webservers op voorraad ingekocht worden, nieuwe Intel/Mac combinatie computers, nieuwe beeldschermen, en ook een nieuwe digitaal camera. Misschien mag ik die dan ook af en toe voor deze website gebruiken…

Geplaatst in Herfst 2006, Winter 2006-2007.

Eén reactie

 1. Dag Hubert,

  Ik volg dagelijks je blog om te zien of de lang verwachte sneeuw nog niet is gearriveerd. Gisteren hoorde ik van vrienden dat het binnenkort verplicht is om gedurende het winterseizoen met sneeuwbanden te rijden in Duitsland. Weet jij hier iets meer van af.

  Ik kijk echt uit naar een goed sneeuwtapijt maar zal nog even geduld moeten hebben want ten eerste geen sneeuw en ten tweede geduldig wachten tot ik uit de rolstoel mag (gebroken knieschijf – gevallen met schaatsen).

  Enfin ik hou het weerbericht in de gaten en hoop binnenkort uw richting uit te komen om eens in de sneeuw te ploeteren.

  Groeten,
  Luc

  Inderdaad, heb er dit weekend een bericht over gezien op de Duitse TV: in Duitsland is tegenwoordig wettelijk verplicht met winterbanden te rijden tijdens de winterperiode. Het wordt alleen gekontroleerd indien je een ongeval hebt of op sneeuwbedekte straten rijdt. De remweg van winterbanden is ook korter tijdens lagere temperaturen, dus ook ongelukken op niet besneeuwde straten kunnen vermindering in de verzekerings uitkering betekenen. En beterschap met uw knieschijf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.