Woensdag, 6 December 2006

Eerst een van Harte Proficiat aan alle Sinterklazen…

En ook proficiat dat “ie” het heeft overleefd en niet van het dak is gewaaid deze nacht, want gisteren en deze nacht was er nog behoorlijk veel wind.

De temperaturen zijn notabene nog verder omhoog gegaan gisteren, en ook vandaag blijft het te warm voor de tijd van het jaar, met sterke winden uit het Zuiden, en regelmatig een bui.

Voor de rest valt hier vandaag niet veel te vertellen, kantoorwerk stapelt zich op, Jochen is alweer met enkele nieuwe projekten bezig en moet bepaalde van zijn taken delegeren naar onze medewerkers of naar nieuwe computers die hem een deel van het werk moeten afnemen, zodat hij zich beter op zijn creatieve projekten kan concentreren die immers tegenwoordig een belangrijk deel van de advertentie omzet betekenen.

Mike is nog altijd happy in Egypte, hij schreef deze week dat er langs West Golf in El Gouna (waar wij af en toe op vakantie waren), iemand uit Duitsland door een Jetski overvaren is geworden en aan de gevolgen is overleden, maar de kontakten die ik heb via een Gouna Forum hebben er geen melding van gemaakt, alleen dat het gebruik van de Jetski’s daar nu ook verboden wordt, zoals dat al langer in de rest van Egypte het geval was.

Geplaatst in Egypte (El Gouna), Herfst 2006, Winter 2006-2007.

3 reacties

  1. Spijtig voor de verongelukte man maar ja, het is wel verstandig om die sport te weigeren. Sint is hier wel geweest en bij jou ?
    prettige dag verder

    mj

  2. Uw dagenlijkse kerst sneeuw update:

    De lage druk gebieden schuiven langzaam naar het noorden op… vanaf de 16e wordt het een zooitje boven ons luchtruim. Het valt op dat er vanaf de 16e enorme hoge druk gebieden bij turkije en kanarische eilanden liggen. Deze bepalen het weer. Wij zitten dan in de uitlopers van het hoge druk gebied. Een zwak lage druk gebied moet even bij delfzijl blijven liggen (Noord oost Nederland). Maar dit alles is na de 16e totaal onverspelbaar.

    Maandag de volgende update. Dan keer ik dagelijks terug. Hopen dat het dan wat voorspelbaarder is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.