Boek: das Teufelsspiel van Jeffery Deaver

De roman “Das Teufelsspiel” van Jeffery Deaver (“The Twelfth Card” als originele Titel) dat ik de afgelopen dagen heb gelezen was opnieuw een spannende thriller.

Het handelt van een aanslag op een 16 jarig meisje in Amerika, dat aan het grasduinen is in de geschiedenis van een van haar voorouders, die 140 jaar eerder door politieke corruptie om zijn grond en mensenrechten werd gebracht.
Schijnbaar zijn er ook nog in de tegenwoordige tijd mensen die angst hebben voor een mogelijke opheldering, en er sterven daarom regelmatig mensen in haar onmiddelijke omgeving die proberen haar te beschermen. Spanning tot het einde.

De story is erg recent geschreven, met o.a. verwijzingen naar moderne Internet situaties, naar Christopher Reeve (Superman acteur die door een ongeluk geheel verlamd raakte en recentelijk overleed) en met heel veel misleidende situaties, waardoor je tot op het eind op een verkeerd been wordt gezet omtrent de dader.
Best een aanrader!

Uitgverij Blanvalet, das Teufelsspiel van Jeffery Deaver, ca 500 pagina’s.

Geplaatst in Mijn boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.