Dinsdag, 12 December 2006

Gisterenavond is er nog vrij veel regen gevallen in Hoog België. De temperaturen zouden vandaag weer wat verder stijgen.

Onze webcamera die uitziet over het dal van Wirtzfeld toont alles een beetje erg donker, ik weet niet of het aan de settings ligt of dat de camera hardware “moe” is…
Daar moet Jochen maar eens naar kijken.

De komende dagen kan ik ieder geval nog geen sneeuw melden voor de Oostkantons.

Het wordt vandaag een saaie dag op bureau. Ik moet namelijk proberen een domain naam te pakken krijgen die vandaag afgelopen is, en die wij graag zouden registreren voor (alweer) een nieuw projekt van Jochen.
De bewuste domainnaam wordt “ergens in de loop van de dag rond het volle uur” vrijgegeven, en ik moet dus elk uur opnieuw checken of die al vrij is. (Automatische scripts voor de registratie zijn verboden, het moet dus echt “met de hand” gebeuren).
Als ik te lang wacht, zou het kunnen zijn dat iemand anders mij net voor is. Ik ga die domainnaam dus niet hier noemen. Verleden maand heb ik dat overigens ook moeten doen, en die domain werd pas rond 23.00 uur vrijgegeven, maar ik heb hem wel te pakken gekregen. Dat zijn dan die kleine overwinningen op de techniek…

Geplaatst in Herfst 2006, Winter 2006-2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.