Woensdag, 13 December 2006

Vandaag zou het in Hoog België de hele dag droog blijven, met regelmatige zonnige perioden en temperaturen die opnieuw te hoog zijn voor de tijd van het jaar. Terwijl in laag België nevel of wolken de zon verdekt houden, zou Hoog België opnieuw boven de wolken uitsteken.

Toch is het deze ochtend ook nog bij ons erg nevelig….

Mijn pogingen gisteren vanwege die domain reservatie waren succesrijk: om 19.02 uur kreeg ik de domeinnaam die wij graag wilden reserveren eindelijk te pakken : toen werd deze namelijk uit de “quarantaine status” van DNS.BE vrijgegeven. Toch 13 keer rond het volle uur moeten kontroleren… Maar dus met success.

Jochen kreeg gisteren een wel heel bijzondere Kerstkaart in de vorm van een digitaal fotolijstje waarin een LCD scherm opgenomen is waarop je foto’s, video’s en muziek kunt uploaden die dan afwisselend op dat scherm getoond worden.
De kerstkaart kwam van Google, waarschijnlijk omdat Jochen ondertussen tot een van de grotere Google Ads publishers in Europa geavanceerd is…

Geplaatst in Herfst 2006, Winter 2006-2007.

2 reacties

  1. Beste Hubert,
    Ik heb al een tijd niets meer van mij laten horen. Komt natuurlijk omdat ik uw website en dagelijkse blog vooral bezoek tijdens de wintermaanden. Ik moet jaarlijks m’n portie sneeuw hebben, zie je? Ik heb sinds gisteren een fonkelnieuwe website: http://www.fotogeniekbelgie.be en heb er als eerste link uw website op geplaatst. Je hebt daar toch niets op tegen? Je vindt op m’n site enkele winterlanschappen van de Oostkantons die ik dankzij het opvolgen van uw weerpraatjes vorige winter heb kunnen trekken. In de nabije toekomst komt er meer fotomateriaal van de Oostkantons onder de rubriek landschappen. De site moet nog stevig groeien. Ik ben in ieder geval benieuwd naar de reactie van de eerste bezoekers. Dus als je opmerkingen hebt over de site, positief of negatief, laat het weten!
    Groetjes en laat die winter nu maar komen,
    Koen

    Mooie site, men ziet dat je het met liefde gemaakt hebt! ik ga er beslist regelmatig kijken wat je voor nieuws erbij zet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.