Donderdag, 14 December 2006

Vanwege, zonnige opklaringen in Hoog België….

De verwachtingen zijn gisteren helemaal niet uitgekomen, want het is de hele dag mistig gebleven in Hoog België. Wel waren de temperaturen (zoals gebruikelijk) te hoog, zo rond de 6°C: wat nog altijd zo’n graad of 4 te warm is voor deze tijd van het jaar.

Ook de komende dagen blijft er regelmatig een kans op regen en voorlopig nog geen uitzicht op sneeuw.

Sorry, maar ik kan het ook niet helpen…

Geplaatst in Herfst 2006, Winter 2006-2007.

3 reacties

  1. Het wordt in ieder geval wel kouder vanaf zondag, dinsdag en woensdag zou het zelfs de hele dag kunnen blijven vriezen, maar de sneeuwhoeveelheden zullen waarschijnlijk erg beperkt blijven. Maar hoop doet leven

  2. De kaarten zien er grappig uit. Veel zal van volgende woensdag/donderdag afhangen. Er komen 2 hoge druk gebieden. De ene idiaal bij bergen (noorwegen) de ander ergens boven tsjechie. Deze vormen een soort van muur. Het zal zeker afkoelen. Hopen dat het wat langer blijft liggen. De echte kou is nog ver weg. Kansen voor witte kerst. 15% laaglang. 50% ardennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.