Vlaanderen onafhankelijk?

Tijdens een TV uitzending op de RTBF gisterenavond werd de indruk gewekt dat Vlaanderen zijn onafhankelijkheid had uitgeroepen. Het Einde van België? Pas 40 minuten na het begin van de uitzending werd duidelijk dat het om een fictief verhaal handelde. De politiek ziet het als misplaatste grap, en er zal zeker de komende weken weer druk over gezeverd worden. Alsof er geen andere problemen in België zijn…

Geplaatst in Grappig, Wist je dat...?.

2 reacties

  1. Ik vind het te toevallig dat het nu wordt uitgezonden. Ze waren hier al een hele tijd mee bezig. Ik denk dat dit als bedoeling heeft om de problemen met Laurant op de achtergrond te kunnen houden.
    Ik denk misschien te ver, maar toch…

  2. Het zou heel dom zijn om België te willen splitsen. ik weet niet of ik dan nog in dat voor 30% racistisch Vlaanderen zou blijven wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.