Boek: Auf dass der Tod uns scheidet, van Kate White

Dit boek, dat in de originele uitvoering “Till death do us part” heet, van Kate White, is een thriller van de hoogste klasse. Na de bruiloft van een high-society koppel komen enkele bruidsmeisjes de een na de ander door een ongeluk om het leven.
De reporterin Baily Weggins, die zelf ook een van de bruidsmeisjes was, krijgt een tip dat het geen ongelukken waren, en probeert achter het motief en de dader te komen. Bailey komt daardoor zelf in gevaar, maar weet de zaak uiteindelijk toch op te lossen.
Spannend

Uitgeverij Blanvalet, Auf dass der Tod uns scheidet, van Kate White. 350 blz.

Geplaatst in Mijn boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.