Donderdag, 21 December 2006

Ook mijn bericht van vandaag valt nog onder de rubrieken (menu Speciaal hier rechts) onder zowel Herfst 2006 alsook Winter 2006/2007, omdat er een verschil is tussen de meteorologische winter en de astronomische winter. De meteorologische winter begint immers op 1 Dcember, terwijl de astronomische winter pas op 21 of 22 December begint.
Dit jaar begint die dus pas op 22 December, ’s morgens om een uur of half twee. Morgen vertel ik daar meer over.

Terug naar het weer van vandaag:
ook vandaag zal het in Wirtzfeld weer vrij zonnig zijn met ’s nachts vriestemperatuur. Dankzij het hogedrukgebied boven Engeland is er bijna geen luchtbeweging waardoor de luchtkwaliteit in Laag België er zienderogen op achteruit zal gaan. In Hoog België waren de temperaturen afgelopen nacht niet meer zo laag, en ook vandaag overdag kunnen we rekenen op brede zonnige opklaringen.

Geplaatst in Herfst 2006, Winter 2006-2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.