Opnieuw plaatselijk erg glad

Bij ons in de regio is het nog steeds erg glad op de kleinere wegen, de hoofdwegen zijn echter goed berijdbaar.

Op deze foto is de ijzel op trap en straat duidelijk te zien…

Geplaatst in Winter 2006-2007.

Eén reactie

  1. Nogal een tamelijke anti-climax lijkt het dit eindejaar te worden. Nuja, niet aan te doen, ik redeneer altijd: hoe langer het winterweer op zich laat wachten, des te meer zal het genieten geblazen zijn. En stiekem hoop ik dan ook dat het 3x zo hard als normaal zou sneeuwen dan. Het is niet omdat we nu een warme periode hebben dat koude periodes uitgesloten zijn. De mensen denken soms dat ineens de opwarming van de aarde z’n gevolgen heeft laten zien dit jaar en het voor goed gedaan is met ons klimaat. Er zullen nog wel normale maanden volgen, en ook maanden die abnormaal koud zullen zijn ofzo. Het is gewoon een kwestie van afwachten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.