Donderdag, 11 Januari 2007

Voor vandaag geldt in het hele land een storm waarschuwing:
In het binnenland windkracht 6-7: rukwinden tot 100 km/uur
Aan de kust tot 110 km/uur.

De temperaturen afgelopen nacht zijn een beetje gevallen, maar het heeft nog altijd niet gevroren deze maand. Bij ons in Wirtzfeld lagen ook gisteren de temperaturen ongeveer 16 graden hoger dan verleden jaar op dezelfde datum. Ook vandaag stijgen de temperaturen opnieuw en er wordt regelmatig een regenbui verwacht.

Ik heb gisteren zelf ook de tijd genomen om de presentatie van de MacWorld Expo te bekijken via de Apple Website, waar dus die AppleTV en iPhone werden gepresenteerd. En ik kan ondertussen het enthousiasme delen dat Jochen eergisteren al toonde rondom deze nieuwe produkten. In 1984 waren we er al bij toen de Macintosh zijn intrede deed, en nu maken we opnieuw een revolutie mee die de mobiele telefonie naar ongekende mogelijkheden brengt. Alleen jammer dat de iPhone pas in het 4de kwartaal in Europa op de markt komt.

Geplaatst in iPhone, Winter 2006-2007.

3 reacties

 1. Ikzelf werk ook met Macs en ben er superenthousiast over! De gebruiksvriendelijkheid van alle Apple-producten is fenomenaal, en dat is grotendeels toch te danken aan Steve Jobs. Ook ben ik ervan overtuigd dat de features die Steve gisteren onthulde, nog maar het begin zijn. Dat belooft!

 2. Ja, ik heb nu een kleine MacBook. Die is echt fantastsch. Weet iemand hoeveel die iPhone kost ? In de Verenigte Staden is die zeker goedkoper en vroeger verkrijgbaar, maar werkt die dan in Europa ? Op de duitse TV hebben ze gisteren verteld, dat die iPhone niet met UMTS werkt en wij hebben hier UMTS ???
  (Sorry for mijn Nederlands-fouten – ik kom uit Wirtzfeld!)

  Dag Sybille: In de USA gaat de iPhone vanaf Juni 2007 voor 499 en 599 USD te koop zijn, inklusief een tweejarig abo bij een telecom provider. Koppelverkoop mag in België niet, dus hier komt die zonder verplicht abonnement eind dit jaar op de markt, prijs nog niet bekend, maar bij ons komt ook nog de BTW erop…. Met welke snelheid hier de internet funktionaliteit van de iPhone beschikbaar gaat zijn is nog niet bekend: thuis kan dat draadloos als je een airport station hebt, onderweg zal het via een inbel-abonnement bij je internetprovider zijn. Meer gegevens komen in de komende maanden als Apple België het produkt gaat uitwerken voor de Belgische markt

 3. Nu nog eek klen probleemtje voor iPhone :

  http://www.tagesschau.de/aktuell/meldungen/0,1185,OID6288632_TYP6_THE_NAV_REF1_BAB,00.html

  Dat is maar een klein probleempje voor Apple, Cisco heeft die naam vroeger al voor een andere produktkategorie geregistreerd, en zij waren al sinds enkele maanden in verhandeling met Apple over het toegestane naamsgebruik, maar nu Apple met de naam officieel naar buiten komt, moeten ze wel een aanklacht indienen om hun rechten te garanderen en de verhandelingen te versnellen. We hebben in de afgelopen 27 jaar al andere dingen gezien waar Apple rechtszaken over gehad heeft, en indien ze dzee toch verliezen, dan hebben ze geld genoeg om de naam voor wat meer geld af te kopen. Maar zeker is dat de iPhone er aan komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.