Vals Gebit ?

Vanmiddag heb ik een afspraakje met mijn tandarts: de gevolgen van de Feestdagen maken zich bemerkbaar: één grote plombering is er weer eens uitgevallen (zal dit keer wel een kroontand of stifttand moeten worden), een andere vulling zit losjes, en een paar tanden zijn wel erg gevoelig geworden… dat wordt waarschijnlijk ook weer boren. En het is niet zo dat ik mijn tanden niet regelmatig zou poetsen of niet vaak naar de tandarts ga, ik ben verleden jaar rond deze tijd ook al bij de tandarts geweest… ’t Zal wel de ouderdom zijn, haha.

Tip voor het komende familiebezoek (mochten jullie dat hier lezen:) aub geen drop meer meebrengen!!! Please!


Hubert en zijn tanden…

Ondertussen heb ik het eerste bezoek bij de tandarts ook overleefd (48 €). Ziet er allemaal niet zo goed uit. Stifttand gaat ook niet meer, omdat bij de meeste tanden al een wortelbehandeling in het verleden geweest is en (volgens de arts) “die dan niet zo goed vast zouden komen te zitten en bovendien net zo goed kapot kunnen gaan…” (???) Graag ook jullie mening als jullie dergelijke ervaringen hebben gehad.

De tandarts en ik beginnen nu na te denken over een tand prothese (vals gebit). Ik heb alvast een nieuwe berichten categorie op de website toegevoegd, zodat men dat op de voet (of op de tand) kan volgen.
Wordt beslist vervolgd…

Iedereen een prettig weekend gewenst

Hubert

Geplaatst in Vals gebit?, Winter 2006-2007.

Eén reactie

  1. hoi huub, geen drop hoor wel iets anders leuks .
    voor je tand er schijnt iets nieuws te zijn implantaat en daaroverheen een stifttand ,moet de oude tand er wel eerst uit. gr. tiny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.