Fed. Verkiezingen op 10 Juni 2007

Pas uw agenda maar alvast aan:

op 10 Juni 2007 zullen in België de federale verkiezingen gehouden worden, werd zojuist door de media bekend gemaakt. (300.000 studenten zitten dan net in de examentijd, en moeten precies dan naar huis om te gaan stemmen…)

Geplaatst in Winter 2006-2007.

2 reacties

  1. Beste Hubert kan ik daar aan ontsnappen door mijn kofers te pakken en een week naar Egypte (El Gouna ) te trekken wand hurgada ken ik zeer goed mits ik er drie maal op een jaar naar toe ging voor te duiken wie weet kom ik dan uw zoon is tegen om samen eens een duik te nemen
    Groetjes van Carl uit Massenhoven

    Carl, ik weet eingelijk niet of je voor vakantie een vrijstelling van je stemplicht kunt bekomen. Want zelfs als je ziek bent willen ze dat tegenwoordig kunnen kontroleren, dus informeer je goed bij je Gemeentehuis om te voorkomen dat je een boete krijgt omdat je je vakantie precies in die periode hebt gelegd… wie weet er het preciese over?

  2. Voor studenten is het niet ideaal, maar gelukkig studeer ik thuis en is een uitstapje naar het stemlokaal nog geen halve kilometer ver. Maar ik kan goed geloven dat anderen serieus hebben zitten vloeken bij het horen van dit bericht, denk maar aan de kotstudenten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.