Maandag, 22 Januari 2007

De sneeuw die gisteren gevallen is, was niet de moeite van het melden waard… en ook gisterenavond was er weer een beetje gevallen, maar die bleef dus ook nog niet liggen.

Vandaag zou het beduidend frisser blijven, ook overdag, en misschien dat er dus vandaag een eerste laagje sneeuw blijft liggen.
Later vandaag hoop ik meer te kunnen vertellen.

Update: alhoewel de temperaturen omlaag gaan, zal er deze week nauwelijks neerslag in Hoog België vallen. Het zou best mogelijk zijn dat er in Vlaanderen meer sneeuw valt als bij ons. Pas vanaf het weekend zou er inderdaad meer sneeuw in onze streek kunnen vallen.

Later vandaag komt er nog een bericht over verdere stormschade in onze streek.
Tot later!

Geplaatst in Winter 2006-2007.

2 reacties

  1. hier is het + 6,2 gr in de kempen maar wel droog weet je ik heb liever dat de vorst er door komt dan die regen waar ik genoeg van heb gehad je kan niets doen buiten lijkt het een groot zwembad
    Groetjes Carl

  2. We komen volgend weekend met de familie naar Wirtzfeld (dit al het 5 de jaar op rij). Steeds hebben we sneeuw gehad, het grootste plezier voor de kinderen natuurlijk. Dit jaar hopen we er zeker op, nu er een gastdochter mee komt uit Venezuela. Dit 17 jarig meisje is 11 maanden in Belgie met het uitwisselingsprogramma van AFS en heeft nog nooit sneeuw gezien. Het is haar grote droom om dit een keer te zien en voelen. Onze tot nog toe warme winter is voor haar heel koud. Normaal als je weet dat het bij haar thuis nooit kouder is dan 23°
    Dus duimen maar…
    Groetjes , Vera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.