Zondag, 28 Januari 2007


De temperaturen waren in Wirtzfeld al de hele nacht positief, en ook overdag zullen die niet meer onder het vriespunt gaan, dus het beetje sneeuw dat er nog ligt, smelt verder, maar wel langzaam, omdat de ondergrond toch nog bevroren is.

Vandaag komt familie uit Nederland bij ons op bezoek: ze zullen wel nog een wit landschap aantreffen, maar de slee mogen ze thuis laten, want wat er nog ligt is vandaag (nog) niet voldoende…

De wegen zijn ondertussen goed berijdbaar, en ook op de kleinere binnenwegen is de sneeuw nu verdwenen, maar het smeltwater kan vooral op plaatsen waar de wind vrij spel heeft, toch nog plaatselijke gladheid veroorzaken.

De vooruitzichten voor de komende dagen zijn opnieuw: te mild voor de tijd van het jaar. De maand Januari 2007 belooft opnieuw een van de warmste te worden sinds de weermetingen zo’n 150 jaar geleden begonnen.

Iedereen een prettige Zondag gewenst.

Geplaatst in Winter 2006-2007.

2 reacties

  1. voor jou ook nog een prettige week end en wanneer ga je terug naar eGYPTE ? mj

    Nog niet bekend, hangt en beetje van Brigitte der gezondheid af, zal wel niet voor April 2007 zijn, want Mike is op het ogenblik in Belgie, dus dan kunnen we weer een tijdje zonder hem…..

  2. Wij zijn gister toch maar naar Wirtzfeld gereden. Leuk dorpje! Maar aangezien er op Baraque Michel toch even een beetje meer sneeuw was zijn we terug gereden naar daar! OK er lag niet veel maar we hebben ons met het sleetje toch goed vermaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.