Opwindende zaklamp

Ken je dat ook? Heb je een zaklamp in je auto (of in de woonkamer voor het geval de stroom uitvalt), en net als je hem nodig hebt, is de batterij dan plat.

Hier is een leuke tip:

Een van de cadeautjes die ik onlangs kreeg voor mijn verjaardag was deze zaklamp:


Deze zaklamp heeft geen batterijen.
Je moet hem opwinden met een handgreep, en als je bijv een minuut de handle hebt “opgedraaid”, dan kan die zaklamp tot 1 uur lang branden met 1 lampje, of tot een half uur lang met 3 lampjes. Praktisch. Veel gemakkelijker als een knijpkat zaklamp.

Een ander leuk “hebbedingetje” is deze zogenaamde Laser Liner.

Met de Laser Liner die drie verschillende laserstralen kan produceren, kun je zowel punten en lijnen met een laserstraal waterpas uitrichten, alsook kruislijnen projecteren, bijvoorbeeld tegen de muur om een schilderij netjes recht te hangen.
(iets dat mij dus in het verleden met mijn slechte ogen niet altijd goed lukte; hiermee kan ik dat dus hopelijk verbeteren).


Geplaatst in Knutselen, Winter 2006-2007, Wist je dat...?.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert,
    Ook een toeval zeg, ik heb net dezelfde lamp van de oudste zoon gekregen als kerstgeschenk. Ik heb er al heel veel plezier aan beleefd. Nog een bijkomend voordeel, men kan er ook de GSM terug mee opladen met de bijgeleverde adapter voor verscheidene types van GSM’s. Ge ziet maar, zeg nooit: dat bestaat niet, want morgen staan ze er al mee aan de deur.
    Groeten uit Landen, Alfons Daenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.