Vrijdag, 9 Februari 2007


Geen vorst afgelopen nacht, en dus is de sneeuw grotendeels gesmolten, terwijl gisterenmiddag en avond hier niet meer gesneeuwd, maar geregend heeft.

Zo snel kan de winter zich weer terugtrekken.
Maarre… er kan nog meer sneeuw komen… afwachten en kijken wat eind volgende week op het programma staat (behalve de Carnaval natuurlijk).

Gisterenavond waren Brigitte en ik naar een verjaardagsfeestje, en daardoor had ik nog niet alle reakties kunnen vrijgeven die gisterenavond nog binnenkwamen.
Daarom hieronder dan een overzicht van alle reakties die ik gisteren heb binnengekregen.


Pas deze ochtend heb ik de volgende link ontdekt voor een online versie van het laatste VRT Nieuwsbericht: voor video hier klikken

Handig, nu hoef ik niet meer op het nieuws te wachten om te zien of mijn tv weerfoto erbij was… ik kan het namelijk ook nog eens achteraf hier bekijken. Een mens houdt niet op te leren!

Geplaatst in Winter 2006-2007.

Eén reactie

  1. tof dat er in belgie sneeuw is gevallen. spijtig natuurlijk dat het warmtefront voor die hoge temperaturen zorgde…

    ik zit op verlof in Frankrijk met zicht op de mont blanc en geneve. het huisje is aan de flank van het juragebergte en we kunnen bij helder weer alle hoge bergtoppen zien van de alpen. het uitzicht is fenomenaal

    verder ook mooie bergwandelingen gemaakt met belle-vues. ook veel sneeuwmannen en zelfs een iglo gemaakt. de winter is inderdaad niet zo hard als normaal. maar ongeveer overal boven de 1000m ligt er goed veel sneeuw en hoe hoger, hoe meer uiteraard.

    Op vakantie, maar toch even via het internet kijken hoe het in wirtzfeld is ! Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.