Maandag, 12 Februari 2007


Wirtzfeld, 10.45 uur

Vandaag zal de neerslag wat minder worden, na de heftige regenval gisterenmiddag en avond. Ook de wind zou wat afnemen. Zoals gezegd: het lijkt wel terug herfst.

Jochen heeft deze nacht Mike naar de luchthaven Franktfurt a/Main gebracht, waar Mike zijn vliegtuig naar Hurghada zal nemen.

Gepakt en gezakt, in de letterlijke zin van het woord:


65 kg bagage, en dit is nog niet alles…

Gelukkig heeft Mike 30 kg duikersbagage vrij, zodat hij kan hopen met de standaard 30 kg zonder bijbetaling voor overgewicht weg te komen.

Omdat het wat laat is geworden deze nacht, zal mijn update vandaag wat later dan gewoonlijk komen.

Geplaatst in Winter 2006-2007.

Eén reactie

  1. Het belangrijkste is dat de winter zich nog eens heeft laten zien. Want na enkele teleurstellende winters op sneeuwvlak zouden maar al te veel mensen voorbarige conclusies trekken en beginnen verkondigen dat alles ineens gaat opschuiven, warmer worden, enzovoort. De opwarming is een feit maar dat betekent niet dat we geen winter meer kunnen hebben.

    Sinds gisteren terug van een weekje Geneve. Zoals al eerder getypt was het daar fantastisch. We hebben zowel het Juragebergte bedwongen als ook de Franse Alpen. Sneeuwmannen, iglo’s, we hebben het allemaal gemaakt. Ook eens een fenomenale wandeling gemaakt op afgelegen skipistes en in bossen. Soms tot aan mijn middel in de sneeuw gezeten/gelegen. Gewoon echt superwijs. Hopelijk kunnen we dit deze winter ook nog eens doen in de Hoge Venen ofzo, en anders zijn er wel alternatieven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.