Dinsdag, 13 Februari 2007


Wirtzfeld, 10.45 uur

Ook vandaag herfsstormen boven Hoog België. Vandaag moeten we nog met krachtige wind en soms heftige regenbuien rekening houden.

Ik was gisteren met Jochens’ auto naar de garage geweest vanwege zijn problemen met de remmen. Bleek dat de handrem schoenen aan de achterwielen kapot waren (misschien geforceerd toen ze vastgevroren zaten?), waardoor een achterwiel teveel wrijving had en bij het remmen dan direkt blokkeerde waardoor de wagen naar rechts trok. Na anderhalf uur in de garage waren beide kanten dan vernieuwd en daarmee moet het probleem eigenlijk opgelost zijn.

Gisterenavond was de hele familie nog moe van het late opblijven om Mike om half vier ’s ochtends uit te wuiven. We zijn dan ook allemaal voor de TV in slaap gesukkeld. Vanaf vandaag dan weer met nieuwe energie de dag beginnen.


Wirtzfeld, 10.45 uur

Geplaatst in Winter 2006-2007.

3 reacties

 1. Dag Hubert,

  Met nieuwe energie de dag beginnen… :s Steek de energie niet in het weer want dat krijg je vanzelf terug in de vorm van veel te zachte temperaturen. Er zit deze week geen verandering in. Een schrale troost is dat het bijvoorbeeld in heel Duitsland ook een ramp is.

  groeten,
  Karel

 2. Ik vind februari erg hard op maart gelijken: maartse buien …
  en de te zachte temperaturen voor normaal de wintermaand bij uitstek.
  Maar goed … we zullen het moeten nemen zoals het is! En gelukkig maar want als iedereen zou kunnen aan een knopje draaien … zouden we wat meemaken denk ik … hahaha!
  en aan iedereen, nog een prettige dag verder …
  Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.