Zondag, 25 Februari 2007


regelmatig regenbuien deze ochtend in Wirtzfeld…

Ook vandaag moeten we rekening houden met veel regen en veel wind.

Gisteren heeft het bij ons, op enkele droge periodes na, behoorlijk geregend. Geen weer om buiten te werken dus. Maar een goed boek, een historische film (Spartacus) en gezellig bij de open haard zitten maakten de dag toch weer goed.

De Wirtzfelder jeugd heeft, in tegenstelling tot vroeger, reeds op Zaterdag avond het Burgfeuer aangestoken, waar de opgehaalde oude Kerstbomen en andere brandbare spullen op een superhoge brandstapel verbrand werden. Jammer genoeg werkte het weer niet al te best mee, waardoor ik niet buiten wilde komen om foto’s te gaan maken…

Dat er toch ook mooie foto’s met zo’n weer te maken zijn, bewijst het volgende bericht van Marlies.

Geplaatst in Winter 2006-2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.