Maandag, 26 Februari 2007

Vandaag regen, buien en regen… de temperaturen gaan wat lager, gisteren namiddag al enkele keren in de buien een beetje natte sneeuw gezien in Wirtzfeld. Later deze week zouden er inderdaad enkele natte sneeuwbuien bij ons kunnen vallen, maar een echte winterprik zal het niet worden.

En Jochen moet vandaag geopereerd worden aan zijn meniscus, na een ongelukkige val verleden jaar herfst heeft men ontdekt dat er nog knieproblemen zijn die niet automatisch weggaan. Laten we er het beste van hopen.

De kranten spreken van te verwachtten file leed rondom Brussel vanwege de Batiwouw beurs. Voor mijn geplande trip naar Batibouw heb ik dus eens bij de NMBS gekeken voor een dagtrip: DAGTRIP BATIBOUW: Voor eenzelfde prijs van de autoparking in Brussel en een toegangsticket voor Batibouw kan ik in principe net zo goedkoop een dagtrip per trein nemen (24,70 EUR), moet dan wel in Verviers de parking ergens bij het station betalen, maar hoef dan natuurlijk geen 280 km met de auto heen en terug te rijden (vanaf Verviers gerekend).

Geplaatst in Winter 2006-2007.

4 reacties

 1. Morgenvroeg vertrekken we naar de Eifel (Gerolstein) voor enkele dagen, hopelijk blijft het maar bij buien zodat we toch enkele mooie wandelingen kunnen maken.
  Gerolstein, waarschijnlijk zelfde weer als bij jullie?
  mvg,

  Brigitte & Geert

  Ja, er zal niet veel verschil zijn tussen Wirtzfeld en Gerolstein, dat is hier 47 km verderop in de Duitse (Vulkaan)Eifel. Veel plezier!

 2. Net een weekendje Oostkantons achter de rug. We hebben ons niet laten afschrikken door de buien en toch onze dagelijkse wandeltocht, met regenjas en paraplu, gedaan.
  De prachtige regenboog die Marlies beschreef en fotografeerde in Oberhausen zagen wij een paar kilometer verderop terwijl wij op stap waren in de bossen tussen Steffeshausen en Stubach.
  In Steffeshausen/Auel vond zaterdagavond ook het ‘Burgfeuer’ plaats. Overdag was de houtberg behoorlijk nat geworden maar gelukkig bleef het ’s avonds droog.
  Het weekend was weer veel te vlug voorbij.
  Batterijen terug opgeladen, de longen terug gevuld met gezonde lucht. We zullen er weer even tegen moeten kunnen.

 3. Hallo Hubert,
  Tijdens de krokusvakantie hadden wij een weekje Oostkantons gepland (Medendorf) Vorige zondagnamiddag (18/02) scheurde ik door een dom ongevalletje
  mijn achillespees. Gevolg: maandagmorgen operatie en een drietal maanden op non-actief! Plannen letterlijk en figuurlijk in het water … Groetjes,
  Nicole en Luc uit Harelbeke

  Zo zie je maar, een ongeluk is snel gebeurd. Beterschap gewenst! En je rust erg serieus nemen, Brigitte heeft al bijna 2 jaar problemen met de achillespees van haar, ze moet morgen opnieuw in de IRM scan, want het is nog altijd niet goed…

 4. Jochen meniscus, Brigitte achillespees… ja jongens, misschien wat voorzichtiger aan doen daar in het mooie hoge oosten!
  Nu, ik moet niet echt van de toren blazen want een ongelukje is vlug gebeurd. Een aantal jaren geleden brak er bij mij een voetbeentje, gewoon door de laatste trede te missen. Heb ik nog steeds last van als er lange wandelingen worden gemaakt en dat deed ik nou net graag. Goed verzorgen dus die beentjes.

  Luc uit Brugge

  Luc, ik weet er alles van… heb vier jaar geleden een betontegel op mijn voet gehad, en heb er dus ook nog regelmatig last van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.