Dinsdag, 27 Februari 2007

Gisteren zat er regelmatig natte sneeuw in de regen. Deze ochtend mogelijk kans op natte sneeuw.

Gisteren werd Jochen geopereerd aan zijn knie, en de operatie is goed verlopen. Brigitte kon hem gisterenmiddag alweer afhalen uit het ziekenhuis van St.Vith, maar hij zal het een aantal dagen rustig aan moeten doen.

Met de zware regenval van de afgelopen dagen zit het niet mee met mijn opengelegde kuil… Door het vele regenwater is de grond aan de zijkanten gedeeltelijk in elkaar gezakt en omlaag gevallen. Gelukkig had ik al de eerste bitumenlaag tegen de muur aangebracht, zodat het geen gevolgen voor de muur zelf heeft. Maar ik zal natuurlijk deze aarde ook weer moeten weghalen.


Ik kan voorlopig het gat nog niet vullen, omdat mijn kiezelstenen voor betere drainage nog niet geleverd zijn, en ik ook nog eerst de bitumenstroken moet kleven alvorens met kiezelstenen op te vullen, maar daarvoor moet het opnieuw droog weer zijn.

Komt er dus deze week niet van, want er komt elke dag regen of natte sneeuw, en donderdag zelfs veel regen met storm. Daarom heb ik het gat voorlopig een beetje provisorisch afgedekt, zodat het water zoveel mogelijk aan de muurkant omlaag loopt en de rest van de aarde niet meer zo losweekt.

Ik ben benieuwd…


Geplaatst in Knutselen, Winter 2006-2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.