Woensdag, 21 Maart 2007


Wirtzfeld deze ochtend

Gisteren zijn er opnieuw regelmatig brede opklaringen en zonnige momenten geweest in Hoog België. En geen noemenswaardige neerslag. Maar vanaf deze nacht of ten laatste morgen, Donderdag, zou er dan toch wat meer sneeuw vallen in Wirtzfeld. De nieuwste voorspellingen spreken zelfs van 15 tot 20 cm sneeuw.

Ik persoonlijk denk niet dat het voldoende zal zijn om de ski pistes te kunnen openen. Bovendien betekent dat men sowieso op Donderdag niet goed in onze streek zal kunnen rijden, door de verkeershinder die dergelijke intense sneeuwval zal geven. Terwijl Vrijdag dan alles weer terug normaliseert.

Het zal wel de laatste serieuse winterprik van het jaar worden, want vanaf Zaterdag zouden de temperaturen alweer gevoelig gaan stijgen en vanaf begin volgende week alweer temperaturen boven de 10°C.

Geplaatst in Lente 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.