Donderdag, 22 Maart 2007


Wirtzfeld deze ochtend

Waren de voorspellingen eergisteren nog, dat we vandaag met veel sneeuw dienden rekening te houden, werd er gisteren amper nog gewag gemaakt van neerslag.

En toen ik dan vanochtend opstond, jawel hoor… voor de derde keer dit jaar: de winter valt op een donderdag… en zal waarschijnlijk morgen alweer ten einde zijn…

Deze ochtend sneeuwt het dus heftig, op het ogenblik ca 4 à 8 cm sneeuw, maar zoals de sneeuw op het ogenblik valt zal die voorspelling van eerder deze week wellicht toch uitkomen!

Ook op straat ligt de sneeuw er nog, de strooidiensten zijn nog niet op de binnenwegen bezig, maar onze straat webcam is dit keer niet te gebruiken: omdat de emmer die het zicht van de camera moest beschermen bij een van de laatste stormen was beschadigd, is dit keer de lens van de straatcam kompleet dichtgesneeuwd… Maar ik ga deze ochtend niet op een ladder klimmen om die lens sneeuwvrij te maken…


Wirtzfeld deze ochtend

Ik heb deze ochtend een afspraak… lach niet… ik moet naar de pedicure… ik had een waardebon gekregen om mijn teennagels eens vakkundig te laten behandelen…. misschien dat mijn schoenen dan weer beter passen… straks meer daarover…

Geplaatst in Grappig, Lente 2007.

2 reacties

  1. Ik denk dat er nog nooit zoveel sneeuw in Wirtzfeld heeft gelegen deze winter: een 8tal centimeter zowaar, als ik de meetlat mag geloven. Veel plezier ermee, en dat er nog een beetje bij moge komen!

  2. Oeps, ik was verkeerd, nu ik nog eens dubbelcheck vrees ik dat we het best maar bij een 4tal centimeter zullen houden zeker? Toch nog een mooi laagje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.