Update 13.45 uur

De sneeuwval is intussen iets verminderd, maar volgens de laatste voorspellingen zouden er deze middag, avond en nacht nog ca 5 cm bij kunnen vallen, en ook morgen overdag zou er nog regelmatig wat sneeuw bijkomen in Hoog België. De wegen zijn ondertussen goed berijdbaar, de ruimdiensten hebben goed werk geleverd en de positieve temperaturen deze middag zorgen ervoor dat de sneeuw een beetje smelt.

De sneeuwval zou in Hoog België pas vanaf Zaterdag overgaan in regen. Waardoor er op Vrijdag toch een prachtig sneeuwlandschap te bewonderen zal zijn.

Maar of er genoeg sneeuw van voldoende kwaliteit ligt om te kunnen skieën zal twijfelachtig zijn… daarvoor is het net een paar graden te warm.

We houden je hier alleszins op de hoogte voor het geval de een of andere langlaufpiste toch zou besluiten om te openen…

Geplaatst in Lente 2007.

2 reacties

  1. Beste Hub,

    http://www.meteox.nl is een leuke website om het buienverloop te zien. Waarschijnlijk missen jullie het zwaarste, maar jullie zullen denk ik wel een arm mee pakken…

    Wij hebben reeds enkele links gelegd naar die site in ons menu hier rechts onder “educatief”

  2. Hallo,

    Die website http://www.meteox.nl kan je de wereld mee inzoomen tot in je eigen tuin. Ik weet alleen niet van welke datum die beelden zijn. Gewoon dubbele klik op de plaats die je wilt inzoomen. Is zeer leuk!

    die is gekoppeld aan Google Earth, zie ook op onze webcam pagina waar je kunt inzoomen op wirtzfeld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.