Woensdag, 28 Maart 2007

Vandaag maken we kans op een beetje meer bewolking, maar met buien hoeven we pas vanaf morgen te rekenen. Dus nog even genieten van het mooie lenteweer.

Gisteren werd dan de laatste laag coating op onze dakpannen aangebracht, nu ziet het dak er weer als nieuw uit.In de souterrain keuken heb ik gisteren de tweede laklaag aangebracht op de lambrizering van plafond en de wand. Is goed gelukt, al zeg ik het zelf.Omdat de vloer van de keuken niet helemaal vlak is, wil ik er vandaag een nieuwe egalisatielaag op aanbrengen, zodat de parketvloer mooi vlak komt te liggen. Een werkje waar ik een beetje tegenop zie, maar ik ga van het standpunt uit, dat dat ook wel zal lukken.

Voorlopig ben ik dus nog druk bezig.

Geplaatst in Knutselen, Lente 2007.

Eén reactie

 1. Dag Hubert,
  Deze nacht wou ik nog een reactie te schrijven … maar hield het dan toch maar op vanmorgen. Ik ben terug aan ’t werken en kijk wel alle dagen maar reageer daarom niet alle dagen.
  Ik vind de witte kleur ‘echt geweldig’, mooi … en waarschijnlijk lichter.
  Het is geslaagd!
  groetjes
  Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.