Donderdag, 5 April 2007


Zonsondergang vanuit onze woonkamer, gisterenavond in Wirtzfeld

Gisteren was het al aarzelend zonnig, maar nog redelijk fris, maar vanaf vandaag zouden de temperaturen verder stijgen en de wind zou ook iets afnemen.

Maar toch was het vanochtend bij ons in Witzfeld vrij koud, – 4° C, de velden en autoruiten waren opnieuw wit bevroren. April doet wat ie wil…

Ik ben gisteren tussen de bedrijvigheid door ook nog even bij de kapper geweest, omdat het nu toch echt wel tijd werd (vond Brigitte), dat ik iets aan mijn haren liet doen.


Kapperszaak Art & Style in Wirtzfeld

Die kapperszaak is overigens een vijftigtal meter van bij ons, en is op onze Wirtzfeld Valley Webcam te zien: het huis dat helemaal links op de webcam te zien is.

Tot nog toe vond ik die lange haren best lekker, vooral toen ik buiten in mijn kuil aan het graven was bij temperaturen die slechts lichtjes boven het vriespunt lagen. Net zo warm als een muts…


Voor de kapper…

Maar nu voor de feestdagen moest er toch wat aan gedaan vonden, en dus moest er van enkele kilo’s haar afscheid genomen worden.


en na de kapper…

Is eerst weer even wennen, maar Brigitte zegt dat ik er jaren jonger uitzie… Nu ook nog jaren jonger voelen, dan kunnen we er met de feestdagen goed tegen.

Geplaatst in Lente 2007.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.