Dinsdag, 10 April 2007

Vandaag blijft het meer bewolkt, en ook de temperaturen zouden enkele graden lager zijn dan tijdens het afgelopen Paasweekend.

Wij hebben afgelopen weekend familie op bezoek gehad, waarvan de kinderen natuurlijk naar de paaseitjes mochten zoeken in de tuin. Ook hebben we een mooie wandeling langs het meer van Bütgenbach gemaakt, en een hele serie foto’s getrokken. Waarvan gisteren al enkelen gepubliceerd werden, hieronder nog enkele impressies van die wandeling, later deze week volgen dan nog meer.

Gisteren was het dan terug een normale dag, en hebben we de tijd goed besteed aan opruim werkzaamheden van het materiaal en gereedschap dat bij de renovatie van de keuken gebruikt was. Als alles netjes terug op zijn plaats ligt, is het ook gemakkelijk om een volgend projekt op te starten. Projekt ideeën genoeg, maar even bijkomen van de laatste werkzaamheden.

Geen wereldschokkende gebeurtenissen verder, en dat is ook eens goed…
Geplaatst in Digitale Camera, Lente 2007.

3 reacties

  1. Wij hebben weer eens geluk in Limburg, daar zou de temperatuur int het weekend oplopen tot een zomerse 25 graden.

    Afwachten dus…

  2. De 23 die ze voorspellen voor het binnenland lijkt me ook niet mis. What’s the difference…

    Een groot nadeel aan dit weer: er wil maar geen neerslag vallen. Volgens de middellange termijnvoorspellingen zou er pas op donderdag 19 april voor het eerst kans kunnen zijn op regen van enige betekenis.

    Laat ons hopen dat de natuur het overleeft. Want zo’n hele tuin gaan besproeien is nogal een onbegonnen werk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.