Donderdag, 12 April 2007

Ook vandaag mogen we ons verwachten aan een zonnige dag met hoge temperaturen! Leve de lente.

Vandaag probeer ik zoveel mogelijk buiten te werken en niet binnenshuis… profiteren van het weer.


De kers staat bij ons nu in bloei… Misschien is dat elders in Belgie al eerder het geval geweest, maar op een hoogte van ca 600 meter is de natuur altijd iets later, maar nu valt dat dus best mee.


Wat niet meevalt zijn de mollen in de tuin… Waren ze tot nog toe in hun winterslaap verzonken, of hebben ze zich dankzij de flessen in de hopen (zie een vroeger bericht) rustig gehouden tijdens de afgelopen maanden, maar deze ochtend vond ik deze twee verse molshopen naast ons terras.


Moeten we dus ook weer eens iets aan gaan doen…

Brigitte moet vandaag opnieuw onder het mes: haar achillespees moet opnieuw geopereerd worden, en daarna krijgt ze waarschijnlijk gips aan haar voet voor de komende 4 à 6 weken… Een probleem waar ze al sinds Pinksteren 2005 mee kampt, en dat maar niet goed wil genezen…

Hopelijk verloopt alles goed vandaag!

Hier zijn nog meer impressies, genomen tijdens de Paaswandeling langs het meer van Bütgenbach


Geplaatst in Digitale Camera, Lente 2007.

2 reacties

 1. Laten we voor Brigitte en voor jullie hopen dat het dan na deze operatie weer goed komt.
  Deze mooie lente helpt vast mee aan de genezing.
  Van uit brabant alle goeds toe gewenst.

 2. Hallo Hubert,

  We wensen Brigitte een spoedig herstel! Maar wat is er dan precies misgegaan in 2005?
  Ikzelf ben op 19 februari ook geopereerd aan mijn achillespees. Na ongeveer 6 weken gips was ik wat mobieler op twee krukken. Ik volg dagelijks kine, heb sinds vorige week steunzolen en kan nu al wat rondstappen zonder krukken. Ik heb er dus wel een goed gevoel bij.
  Maar de mol in mijn tuin zei: “Mijn hoop wordt altijd teniet gedaan!”

  Zonnige groetjes vanuit Harelbeke,
  Luc en Nicole

  Brigitte is indertijd op haar toenmalige werk bij het GreenHouse ’s avonds met haar voet onder een zwaar draaihek gekomen toen ze dat dicht wilde maken, en heeft daarbij een wonde opgelopen die niet goed verheeld is geworden. Daarmee heeft ze een jaar lang gesukkeld. Volgens de eerste dokter was alles in orde, maar na een “second opinion” bij een andere arts werd iets anders vastgesteld. Daarna heeft men voet dan met spuiten en een eerste operatie verleden jaar geprobeerd te helen. De pees is echter na de eerst operatie verhard en moest daarom dit keer “gekamd” worden. Bij de operatie gisteren hebben ze bovendien een nieuwe ontsteking vastgesteld en zelfs een stukje van het bot moeten verwijderen. Daarna hebben ze de pees gekamd waardoor die weer soepeler moet worden.
  Ondertussen gaat het Brigitte redelijk goed, want ze begint alweer praatjes te krijgen… ha… ik ben dus nu aangesteld als haar persoonlijk slaafje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.