Dinsdag, 17 April 2007


Wirtzfeld deze ochtend


Wirtzfeld deze ochtend

Opnieuw een zonnige dag, maar misschien eerst wat nevel in de dalen en overdag kans op meer bewolking. Ook de temperaturen zullen enkele graden lager uitvallen dan gisteren, maar het blijft nog enkele dagen droog.

Gisteren was het opnieuw 23.5° C in Wirtzfeld. De natuur begint nu naar een beetje water te snakken.


Naast mijn kantoorwerkzaamheden heb ik ook nog tijd gevonden om in het trappenhuis een eerste laklaag tegen het plafond en in de gang van het gasten appartement een eerste laag grondverf op de houtlambrizering aan te brengen.

Gelukkig was ik zo slim om dit keer een (koude) spaarlamp op te hangen, want verleden week heb ik mijn hoofd behoorlijk verbrand aan een (hete) 150 Watt lap die ik in het trappenhuis had hangen terwijl ik met het plafond bezig was.


Maar ik heb gisteren toch ook nog tijd gevonden om een beetje buiten te zitten. We hebben zelfs met zijn allen buiten op het terras een grote pot noeldelsalade (noedels, ananas, augurkjes, uien, mais en kleingesneden knakworstjes) met warme baguette gegeten. Dat smaakt best bij die hitte, en nu hebben we nog voldoende over voor vandaag, dat is dus gemakkelijk voor de kok…


Noedelsalade

Vandaag moet Brigitte terug op kontrole naar het ziekenhuis na haar achillespees operatie.
Benieuwd of alles goed heelt.

Zoekplaatje:


zoekplaatje: zoek buurmans kat

Geplaatst in Lente 2007.

4 reacties

 1. Volgens mij hangt het arme beestje met zijn snuit aan de onderste prikkeldraad :-s
  Vorige week een ontspannen weekje Andorra gehad waar men nog in verse sneeuw kon skiën. Alleen het weer was er iets minder goed dan hier. Het was even wennen aan meer dan 20° temeratuursverschil bij de thuiskomst!
  Groetjes

 2. Gelukkig heeft het poesje een zwart-wit snoetje,
  anders vonden we het nog niet eens … hahaha
  Vandaag was het hier bij ons in de Kempen een jasje frisser dan gisteren.
  Vrienden zijn verleden week in Spanje terug naar huis gevlucht omdat het hier stukken beter was dan daar.

  Ik hoop dat het met Brigitte allemaal goed komt, … rust deze keer maar heel goed uit …
  Morgen weten we waarschijnlijk al wat meer …

  vriendelijke zonnige groeten
  Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.