Zaterdag, 28 April 2007

Vandaag zou het opieuw warm worden, maar er kunnen onweders komen in onze streek en in het Zuiden van België!

Ons lange weekend begint, want we maken de brug vanwege 1 Mei (nationale feestdag in België). Maandag blijven onze kantoren ook gesloten.

Een lang weekend lekker niks doen…

Niks? Misschien!

Gisteren alleszins nog een dummy deur gemaakt: een bak die net zo groot is als het deurkozijn dat ik besteld heb bij de schrijnwerker. Op deze manier kon ik kontroleren of het uitgebroken deurgat wel korrekt op maat is en in de waterpas.

Zoals je ziet, past de dummy, zodoende zal het een fluitje van een cent zijn voor de schrijnwerker om de deur te komen monteren.


Nu dus wachten totdat de deur geleverd en geplaatst kan worden. Dat kan enkele weken duren.

En ik heb nog een gleuf uitgebroken voor de elektrische leiding voor de lichtschakelaar en een exta stopkontakt naast de nieuwe deur. Daar zal ik mij misschien dit weekend mee amuseren.


De rest van gisterenmiddag heb ik doorgebracht met het grondig poetsen van de kelderruimte, en de gang. Het stof van het flexen overal verwijderd: eerst met een borstel, dan met een stofzuiger, en daarna met een vochtige doek. Het meeste moet dus ondertussen weg zijn.

Iedereen een prettig weekend toegewenst, geniet van de natuur en de zon!


Opgelet: over twee weken, dus Zaterdagmiddag 12 mei 2007, is de geplande bijeenkomst van de lezers van de Wirtzfeld website. Je kunt je nog altijd aanmelden, volgende week stuur ik iedereen die zich aangemeld heeft een persoonlijke E-mail met de juiste gegevens over dit treffen in “besloten kring”. Voor verdere informatie lees even hier rechts in de rubriek Speciaal de vroeger gepubliceerde berichten over deze meeting.

Geplaatst in Knutselen, Lente 2007.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert,

    Ik was net zinnens dit weekend meer info te vragen, ik heb ons op 22/03 ingeschreven en nu werd ik wel een beetje ongerust, omdat ik nog geen nadere inlichtingen verkregen had. Mijn vrouw zit nu wel met de rechtert arm in de gips, wegens een heelkundige ingreep voor tenniselleboog (alhoewel zij nooit getennist heeft). Dat neemt echter niet weg dat wij er toch zeker ook zullen bij zijn.
    Rust U maar eens goed uit tegen dan, want dat zal zeker nodig zijn na al die werkzaamheden!
    Beste groeten uit Landen van
    Christiane en Fons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.