Vrijdag, 4 Mei 2007

Nog altijd geen regen, die komt er pas vanaf Maandagmiddag of Dinsdag…. Dan zou namelijk een lagedruk gebied de overhand krijgen en zou de wind meer naar West of Zuidwest draaien en krijgen we toevoer van vochtigere lucht.

Tot dan blijft het in ieder geval zonnig en droog weer, alhoewel er vanochtend wel iets meer bewolking is.


Wirtzfeld deze ochtend, iets meer bewolking

Op mooi weer hopen we natuurlijk ook voor volgende week Zaterdag, 12 Mei, wanneer de bijeenkomst van Wirtzfeld Website lezers gehouden wordt.
Maar nog zijn de longterm voorspellingen te onzeker om een mooiweer faktor als zekerheid in het programma in te bouwen…

We zullen zien.

Gisterochtend hebben mijn grote teennagels een nieuw beugeltje gekregen, een behandeling die moet voorkomen dat de teennagels naar binnen groeien en er daardoor problemen ontstaan met je voeten.

Voorlopig zijn de problemen bij mij echter nog in mijn mond… na het trekken van de kies eergisteren ben ik gisteren vrij inaktief geweest, een beetje op kantoor gewerkt, mijn auto gewassen, en met de baas van de sanitairfirma verhandeld omtrent de ombouw van de buizen in het souterrain.

De belofte is in ieder geval dat die ombouw volgende week zal gebeuren, maar wanneer precies is nog niet bekend. Het bekende probleem bij handwerkers…

Dat ik nog naweeën heb met mijn ontstoken kaakbeen is duidelijk te zien aan de paaseitjes die gisteren op tafel stonden en niet door mij aangeraakt werden.


De verleiding weerstaan…

Normaal is dat niet, maar hopelijk zal het vandaag alweer een stuk beteren, dan zullen die snoepjes ook snel verdwenen zijn…

Maar deze ochtend is het er nog niet erg op verbetered, ik heb nu een scheef gezicht vanwege een dikke wang. Ik denk dat ik de tandarts nog maar eens kontakteer…

En dan zijn hier nog de temperatuurstatisiteken uit Wirzfeld van de afgelopen maand en van de maanden Januari tot en met April 2007

Geplaatst in Lente 2007.

2 reacties

  1. ook al was er hier in Aalst,Oost-Vlaanderen, geen onweer voorspeld, toch was het zo. Klein uurtje geleden paar bliksems gehad met meteen erna een paar serieuze donderklappen! Voor de liefhebber van onweer zoals ik,toch een kwartiertje fun gehad. Maar van regen geen sprake, ik denk dat er per m² 10 druppels zijn gevallen… niets dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.