Woensdag, 9 Mei 2007


Wirtzfeld, deze ochtend, grijs en nat

Gisteren is in Wirzfeld de regen pas in de namiddag komen opzetten, maar dit keer dan wel een heel pak meer dan de dag ervoor. Ook de wind was behoorlijk aangewakkerd, het leek wel een herfststorm.

Ook voor vandaag en de komende dagen wordt er regen voorspeld, inklusief a.s. Zaterdag… de dag van de meeting van de wirtzfeld website lezers….

Gisteren zijn de monteurs van de verwarmingsfirma begonnen met het verplaatsen van enkele buizen in onze kelder die omgebouwd wordt tot appartement. Dat werkje wordt vandaag voortgezet, en zoals het er nu uitziet zal dat ook in de loop van vandaag afgemaakt kunnen worden.

Alle oude buizen zijn ondertussen al weggehaald, de doorbraken in de muren zijn gemaakt, en een gedeelte van de nieuwe leidingen zijn al gelast (gesoldeerd?). De rest dus vandaag, en dan de doorbraken nog opnieuw dichtpleisteren.

Meer daarover dan morgen.

Het spannende boek waarover ik gisteren heb bericht heb ik ondertussen ook uitgelezen, dat was de moeite! Bijzonder spannend en goed geschreven.

Vandaag ligt er hier veel administratief werk om de gegevens van de jaarbalans in het definitieve formaat af te drukken zodat die naar het accountantskantoor kunnen gaan ter verificatie.

Ik ben (blijf) dus druk bezig…

Geplaatst in Lente 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.