Pinksterzondag, 27 Mei 2007

Op een mooie Pinksterdag, samen in de zon… gaat een liedje uit een ver verleden.

Dat wordt echter vandaag dus waarschijnlkijk niets, want de temperaturen zouden zowaar 10 graden lager liggen dan gisteren, en dat blijft de komende 4 à 5 dagen ook zo. En een pak regen mogen we ook regelmatig verwachten.

Nou ja, wij hebben er gisteren in ieder geval nog van kunnen profiteren, want in Hoog België is het de hele dag droog gebleven en zelfs regelmatig met veel zon en temperaturen boven de 22 graden. Het onweer begon bij ons pas rond 20.00 uur, en tegen half tien was het ergste alweer voorbij.

Ik heb gisteren overdag nog een paar kleine prutswerkjes gedaan, ben vervolgens het hout gaan bestellen voor de verbouwing van de gastenkamer, en daarna heb ik nog maar eens het gras gemaaid.

Groeit ontzettend snel met dit weer.

En daarna lekker liggen luieren op ons terras. Alvast energie opdoen voor vandaag, want vandaag gaan we naar een kommuniefeest bij familie.

Iedereen een prettige Pinksteren gewenst!

Geplaatst in Lente 2007.

5 reacties

 1. Hallo Hubert,
  Ik ben er vandaag al vroeg bij, wegens de valse hoop dat het misschien toch droog zou zijn. Niet dus, dan maar niet gaan fietsen met de club. Gelukkig heb ik nog wat reserve kilometers, donderdag heb ik er 146 afgemaald, van landen naar Eupen langs Amay, S.Severin, Comblain-au-Pont, Remouchamp, La-Reid, Nivezé, Solwaster, Jalhay en Goé. Ik ben dan wel met de trein terug gekomen.
  Donderdag vertrek ik met de trein tot Eupen en kom dan met de fiets terug langs Raeren, Eynatten, Hausset en zo verder langs Aubel en de voerstreek, dat alles langs kleinere, rustige wegen. Op dit ogenblik, 7u40, regend het nog immer. De storm van eergisterennacht heeft gelukkig geen schade berokkend aan mijn antennes.
  Groeten en nog veel succes met de werken, de parasols ogen mooi!
  Christiane en Fons. Landen.

 2. Hallo Hubert,

  Ja Alfons die fietst wat kilometers af.

  Dat van die antennes, daar zou Alfons eens wat meer informatie over kunnen laten weten. (met een O roepnaam of als Dxer ???)
  Tijdens de samenkomst is deze bezigheid niet ter sprake gekomen.

  Jos

 3. Hallo iedereen,
  Ria wij hebben prachtig weer gehad in de oostkantons … het heeft geregend en geonweerd maar slechts ’s avonds … en voor vandaag had men zo’n slecht weer voorspeld en dat viel best mee alleen in de voormiddag regen en zelfs zonneschijn in de namiddag.
  ’t was wel frisser als gisteren max 16 graden.
  Vandaag was het werkdag, gisteren hadden we last van veel vliegen – ons vliegenraam nog niet gehangen.
  Dus ’s avonds werd er jacht gemaakt maar nu moest ik vandaag natuurlijk ramen lappen!
  We zijn deze avond naar huis moeten rijden want Ron moet morgen werken, het kan niet altijd zondag zijn en zelfs op pinkstermaandag moeten de treinen rijden, hahaha!
  Voor morgen aan iedereen nog een prettige verlofdag gewenst,
  groetjes
  marlies

 4. Net terug van het feest, en inderdaad, deze namiddag prima wandelweer gehad in Hoog België wat we natuurlijk na het feestmaal ook gebruikt hebben voor een fikse wandeling.
  Prima ook voor de vele kinderen op het feest zodat er tot ’s avonds laat ook buiten gespeeld kon worden. Morgen waarschijnlijk wat later dan gewoonlijk een berichtje hier op de website, eerst de 200 familiefoto’s van vandaag sorteren en naar de familie doorsturen…

  Prettige Pinkstermaandag alvast gewenst

  Hubert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.