Pinkstermaandag, 28 Mei 2007

De ochtend begint hier tamelijk grijs, zwaar bewolkt, lichte motregen en vrij fris met temperaturen rond 9° C. Geen weer om naar buiten te gaan. Tijd om me een beetje met het sorteren bezig te houden van de ca 200 foto’s die gisteren op het kommuniefeest gemaakt werden.

In Brigitte’s familie is dit het op één na laatste kommuniefeest dat gevierd wordt (voordat er dan over een paar jaar misschien een nieuwe generatie kleinkinderen aan de beurt komen…), en het was het eerste grote feest waarbij de hele familie (behalve Mike die in Egypte woont), ca 30 personen en een aantal honden en katten, weer eens bij elkaar kwam dat zonder de grootouders gevierd werd.

Maar Oma Cecilia en Opa Mathieu waren wel in onze gedachten erbij.

Hieronder een kleine greep uit de stemmingsbeelden met respekt voor de privacy van de familie:Geplaatst in Lente 2007.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.