Donderdag, 31 Mei 2007

Vandaag ben ik de hele dag in Grimbergen: een comissie vergadering van het agentenforum van DNS.BE, de organisatie die voor de belgische internet domeinnamen verantwoordelijk is. Ik moest dus uiterlijk om half acht deze ochtend vertrekken.

Ik realiseer me ondertussen dat ik in deze ronde de “grijze eminentie” ben, want alle andere domain agents zijn tenminste tien of twintig of dertig jaar jonger dan ik…

Neemt niet weg dat ik gisteren, nadat ik mijn kantoorwerkzaamheden verricht had en met Brigitte naar St.Vith was geweest voor een doktersbezoek, ik toch ook weer de knutselaar heb uitgehangen:

Ik heb de plinten van de appartementsgang gelakt met kleurloze lak (eiken natuur dus) en heb de vinylvloerbekleding (schijnbaar dus toch geen linoleum…) defintief verlegd.

Bij de deursponningen heb ik tweezijdige kleefband aangebracht, de gaten in de vloer geboord voor de schroeven van de drempellijsten, de drempellijsten aangebracht en in de badkamer een dunne profiellijst met silikonen langs de muren aangebracht en de toiletpot ook met silikonen afgedicht langs de onderkant.

Morgen dan nog de montage van de plinten, het inkorten van de deuren en de laatste profiellijst bij de buitendeur.

Iedereen een prettige dag, het zou slechts heel af en toe regenen vandaag, dus profiteer ervan…

Geplaatst in Knutselen, Lente 2007.

Eén reactie

 1. Hubert,

  Ik ben één van de talrijke lezers van uw dagelijks blog. Daarin lees en zie ik dat je wel een heel “handige Harry” (lees: Hubert) bent. De verbouwingen zien er prachtig uit. Maar waarschijnlijk heb je ook wel een technische knobbel. Ik ben namelijk op zoek naar een kamer-binnenhuisantenne voor televisie.
  Ik ben al even gaan zoeken op het internet en blijkbaar zijn er heel wat van die dingen op de markt: voor analoge ontvangst of digitale of analoge én digitale, weinig dB of een hoge dB waarde, toestellen vanaf
  € 12,00 tot meer dan € 60,00. Kan je mij misschien wat klaarheid brengen in dit hoge aanbod of kan één van de bloglezers mij helpen. Waarvoor dank!
  Alvast een prettig weekend gewenst aan iedereen. Het wordt droog en warm.

  Groetjes,

  Luc en Nicole
  [email protected]

  Ik moet deze vraag jammer genoeg doorgeven aan de lezers, want dat is een gebeid waar ik niets of weinig van afweet. Eerst een vraag: wat is het type van je TV, want daarmee valt en staat alles natuurlijk alles, en is er aan de achterkant ook een ingang voorzien voor de kamerantenne?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.