Vrijdag, 1 Juni 2007

Ook vandaag moeten we met een of meerdere buien rekening houden voordat het dit weekend droger en zelfs opnieuw zonnig zou worden.

Gisteren tijdens de vergadering was het in Grimbergen vrij redelijk met het weer, totdat er rond 15.00 uur opeens een zware plensbui neerging. Dat de DNS Commissie er niet alleen gezellig bij elkaar gezeten heeft, moet deze foto van de vergadering bewijzen:


DNS Agentenforum vergadert

Op de terugweg dan van de ene file in de andere verzeild geraakt, terwijl ook in de andere richting de nodige files stonden.

Ik ben al dat verkeer niet meer gewend en was dan ook behoorlijk moe bij thuiskomst.


File Brug Vilvoorde


File verkeerswisselaar Zaventem


File bij Luik

Ben alleszins blij dat ik niet meer zo vaak de weg op moet, en ik heb medelijden met allen die elke dag door zo’n beroepsverkeer heen moeten.

Thuisgekomen bleek dat de houtmarkt ondertussen het bestelde hout voor de verbouwing van de kelder heeft gebracht: gipsplaten, spaanderplaten, blaken, latten en geluidsisolatiemateriaal


Levering door de houtmarkt

Maar eerst zien dat ik vandaag de plinten in de gang kan monteren, voordat ik met een heel ander werkje begin.
Prettig weekend alvast!

PS: ik kreeg gisterenavond dit bericht over een van mijn collega weerfotografen, die regelmatig foto’s leverde vanuit De Panne voor het VRT weerbericht:

geachte,
het is met droefenis in het hart dat ik jullie moet melden dat de vaste weerfotograaf van De Panne, LEON GOESSEY met een zware hersenbloeding is opgenomen in het ziekenhuis. Deze morgen is ons gezegd dat hij stervende is , het is een kwestie van uren of met veel hoop dagen. De Panne zal zijn foto’s missen
hoogachtend
zijn levensgezellin
M de Paepe

Geplaatst in Lente 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.