Maandag, 4 Juni 2007

Gisteren is het tamelijk bewolkt gebleven bij ons in Wirtzfeld. Zaterdagavond was het vrij laat voor mijn doen (02.00 uur vanwege een spannende thriller op tv), dus Zondagmorgen lekker lang uitgeslapen.

Daarna een beetje op kantoor gewerkt, tennis gekeken en tijdens het eten van een ijsje op het terras is alweer een tand afgebroken. Dit keer eentje die direkt naast de snijtanden zit. Ik heb nu een gebit als Guy Verhofstadt…
Ik heb er een foto van gemaakt, maar dan was die toch te onappetijtelijk om hier op het web te plaatsen.
Zien dus dat ik zo snel mogelijk een afspraak met de tandarts maak, want de wortel moet er natuurlijk nu ook uit.
Update: daarnet gebeld bij mijn “oude” tandarts, en zie daar, vanmiddag om 14.45 uur kan ik er al naar toe…

Ook heb ik gisteren in het souterrain nog “effe snel” een bekleding gemaakt rondom de verwarmingsbuizen die verleden maand verlegd werden om de geplande gastenkamer een “onbevlekt” plafond te geven. Die buizen lopen dus nu onder het plafond door van het gedeelte van de kelderruimte die als bergruimte ingericht gaat worden (nadat ik daar een scheidingswand heb getrokken).


voorheen


nadien

De verkleding wordt nog behangen en geverfd, en dan zal het plafond in dit gedeelte van de gang ook nog gelakt moeten worden. Zo blijven we bezig.

Ik heb nog eens berekeningen gemaakt omtrent het geleverde hout, maar vastgesteld dat ik ik te weinig latten heb laten komen. Eens kijken of het vandaag droog blijft, dan kan ik de resterende latten met mijn cabrio halen met het dak open.

Ik verveel me dus duidelijk nog altijd niet
Prettige dag gewenst!

Geplaatst in Knutselen, Lente 2007, Vals gebit?.

3 reacties

 1. Hallo Hubert,

  Wirtzfeld hoort bij Büllingen hé. Dan wil ik jullie ne dikke proficiat wensen ,want Büllingen is gisteren in Bütgenbach sportiefste gemeente van de oostkantons geworden. Die titel is twee jaar geldig .Bütgenbach was tweede .
  Marlies wij zaten in Zolder ,daar reed de papa van ne vriend van onze Wout(amaai dat was ingewikkelder dan ik dacht) mee in de fun-cup. Ik denk dat Mies en Rudy volgend weekend weer hier zijn .
  groetjes,
  Ria

 2. Wij kunnen niet naar de Oostkantons komen omdat wij moeten gaan stemmen voor de verkiezingen op zondag, en dit moeten wij in Turnhout doen. Dit is voor ons wel een kleine gijzeling want ik heb dringend frisse en gezonde lucht nodig.

  Groetjes,
  Patrick2 en Christel

 3. Net om aan die gijzeling te ontkomen, ga ik morgen – weliswaar alleen 🙁 naar WW gaan voor een paar dagen om wat huis- en tuinwerk te verrichten. Donderdagavond ‘moet’ ik weer terug zijn voor een vernissage van ons Margo. (Jawel, ik heb een kunstenaar in huis…) Ik heb wel een hele week vrij maar voor Rudy ligt het anders. Zijn vrije vrijdag gaat op aan de GIP van de leerlingen en zondag zijn het dan weer de verkiezingen. Ons is deze keer geen weekendje WW gegund.
  Op 26 mei maakten we nog een prachtige wandeling langs de Bayehon. Ik stuur hiervan een fotoke naar Hubert.
  Groetjes,
  Mies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.