Dinsdag, 5 Juni 2007

Prima zomerweer gisteren, en ook vandaag mogen we daar op rekenen.


De foto’s die enkele lezers toegestuurd hebben moeten nog even wachten, ik moet even een beetje uitsorteren maar heb nog zoveel andere foto’s van eigen projekten…

Mijn bezoek aan de tandarts gisteren was kort en pijnloos: de tand was net boven het tandvlees afgebroken, en omdat de zenuw al vroeger gedood was, had ik geen pijn. Zonder verdoving heeft de tandarts dan een gaatje geboord, een schroef erin en dan met een soldeerbout of iets dergelijks een valse tand erop vastgedraaid en gekleefd. 77 Euro en na een kwartiertje kon ik alweer naar huis.

Is waarschijnlijk niet erg duurzaam, maar hij en ik gaan ervan uit dat een brug met een nieuwe tand niet loont, omdat een dergelijke aanschaf (1200 euro of zo) slechts een à twee jaar zal gebruikt kunnen, omdat de buurtanden ook op hun retour zijn. Mijn tandvlees gaat terug, en daardoor vallen de tanden een na een uit. Dus nog even doorbijten (haha) totdat er meer tanden weg zijn (ik heb er nog maar 19 op het ogenblik) en dan aan een protese gedacht moet gaan worden.

Jaja, de wisselstukken komen er bij mij langzaam aan… kompleet met schroefjes… past natuurlijk wel bij de knutsel werkzaamheden die ik op het ogenblik thuis verricht, op het ogenbli ook veel met schroefjes…

Wat er ook aan komt zijn de rupsen. In Vlaanderen zijn het de processierupsen die vooral de eikenbomen bevallen en bij mens en dier voor jeuk en exzeem zorgen, en zelfs het leger is al uitgerukt om de rupsenplaag uit te roeien.
Bij onze buren zijn er ook rupsen in de doornbes heggen en op enkele struiken gesignaleerd, ik weet echter niet of dit eenzelfde soort is zoals in Vlaanderen.


Ik ben ook met de cabrio open naar de bouwmarkt gereden en nog nieuwe latten gekocht.


Maar dat is dus een ander verhaal…

Geplaatst in Lente 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.