En Mies stuurde deze foto’s

Hubert,

Net om aan die verkiezings gijzeling te ontkomen, ga ik morgen – weliswaar alleen 🙁 naar WW voor een paar dagen om wat huis- en tuinwerk te verrichten. Donderdagavond ‘moet’ ik weer terug zijn voor een vernissage van ons Margo. (Jawel, ik heb een kunstenaar in huis…)


Ik heb wel een hele week vrij maar voor Rudy ligt het anders. Zijn vrije vrijdag gaat op aan de GIP van de leerlingen en zondag zijn het dan weer de verkiezingen. Ons is deze keer geen weekendje WW gegund.

Als bijlage 3 foto’s genomen op 25 mei – een prachtige dag! – tijdens onze wandeling langs de Bayehon.

Groetjes,

Mies
Geplaatst in Lente 2007, Reisverslagen Lezers.

3 reacties

 1. Héél leuk om zo terug thuis te komen en dit te vinden!! Alleen is toch maar alleen in WW en ik was moe van al de klusjes… Gisterenavond trilde en daverde alles in huis vanwege de schietoefeningen in Elsenborn. Ik had zelfs de indruk de ‘zucht’ te voelen van de windverplaatsing. Kan dit??
  Aan Jos – en alle andere liefhebbers – dit is een mooi voorstel om een volgende bijeenkomst te organiseren. Vraag is opnieuw: wanneer? Maar ook: hoe lang mag de wandeling zijn en hoeveel hoogteverschil?
  Ik kijk er al naar uit!

 2. Zeker geen slecht idee voor een wandeling, maar wie gaat mijne rugzak dragen. HAHAHA.
  Misschien één van de oude treinroute’s, is normaal altijd vlak. Mies, hoogteverschil is opgelost.
  Groetjes
  Patrick2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.