Dinsdag, 12 Juni 2007

Vandaag ben ik de hele dag met Jochen naar een jaarvergadering van de DNS.BE domainnaam agenten in Tervuren. Ik houd het dus kort vandaag, sowieso niet veel te vertellen want gisteren was ik de hele dag bezig met kantoorwerkzaamheden en afspraken opvolgen.

Wel nog de volgende anekdote uit het kiesbureau Büllingen gehoord: twee vriendinnen gaan samen stemmen en staan in twee kieshokjes naast elkaar. Roept opeens de ene vriendin hard vanuit haar hokje naar de andere: “…die broek past niet, kun je even een andere halen…” Natuurlijk hebben de hele rij wachtenden intens gelachen…


Het weer was ook erg wisselvallig met af en toe een regenbui en een donderslag, maar geen zware onweders zoals een paar dagen geleden. Ook vandaag zou het weer opnieuw tamelijk wisselvallig blijven, en vooral grijs in de ochtenduren.Het leger voert op het ogenblik in Wirtzfeld oefeningen “in het veld” uit, en dat kunnen we vanuit onze woonkamer vervolgen…

De eerste ideetjes voor slaapkamer inrichtingen zijn binnengekomen (zie ander bericht) en ik roep iedereen nog eens graag op om verdere ideeën toe te willen sturen.

Ik heb wel zelf bepaalde ideeën, maar met zoveel werk rond de verbouwing wil ik ook in de eindfase een niet alledaags resultaat bekomen en dus nieuwe ideeën krijgen om samen met Brigitte te overleggen hoe de inrichting er definitief zal uitzien…

Dus stuur aub jullie foto’s op…

Hieronder weer een greep uit de gisteren toegestuurde foto’s…

Geplaatst in Lente 2007, slaapkamer ideeen.

2 reacties

  1. Hubert,

    deze ideetjes komen ons ook van pas. Dit jaar in Augustus beginnen wij te bouwen en de aankleding van de kamers zit nog in een beginfase.

    groeten
    Koenraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.