Donderdag, 14 Juni 2007

Gisteren is het inderdaad droog gebleven, maar nadat ik klaar was met mijn kantoorwerk, moesten er ook nog enkele dingen ingekocht worden voor de verbouwing, dus geknutseld werd er niet meer gisteren.

Vandaag begint de dag bij ons alleszins zonnig, en deze ochtend moet er weer met mijn voeten gespeeld worden: afspraak met de pedicure voor nieuwe beugeltjes ter voorkoming van het ingroeien van de teennagel.

En we hebben weer diverse beelden binnengekregen van slaapkamer ideeën, dus er is ook vandaag weer het een en ander te zien en te vergelijken bij ons:

Ondertussen heb ik wel besloten om eerst de nieuwe berging definitief klaar te maken, dus de gyproc platen tegen de muur, plamuren, verven en inruimen van de boxen, zodat we weer onze spullen terugvinden die nu op en over elkaar gestapeld staan in de garage.

Daarna zal ik pas verder gaan met de gastenkamer, zodat ik nog even tijd heb om verdere ideeën te bekijken omtrent begaanbare klerenkast, en eventueel kan nadenken of ik het appartement nog verder ga vergroten door er nog een sauna en whirlpool bij te plannen, maar onafhankelijk van die ideeën ook te overwegen hoe we het precies met de verlichting zullen aanpakken.

Jochen kwam namelijk met het idee om een domotica systeem toe te passen, dus de diverse spotjes en lampjes aan en uit via afstandsbediening of via een computertje, en daar moet ik mij nu eerst mee vertrouwd maken voordat ik begin met de elektro installatie. Zou een goede inleiding in dat thema kunnen zijn, want in de toekomst krijgen we daar ook als bedrijf beslist vaker mee te maken.

Geplaatst in Lente 2007, slaapkamer ideeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.